Veel mensen denken dat partyspellen enkel voor kinderen zijn. Dit is echter zeker niet het geval. Deze spellen zijn ook reuze interessant voor volwassenen. Ben jij nieuwsgierig welke partyspellen voor volwassen ook leuk kunnen zijn? In deze blog geven we je 5 aanraders.

30 seconds

In de eerste plaats hebben we 30 seconds. Dit spel is ideaal voor een gezelschap van 6 tot 10 personen. In het spel krijg je 1 minuut de tijd om een bepaald woord of begrip duidelijk te maken aan je teamgenoten. Dit kan door middel van pantomime, geluiden of andere creatieve manieren. Het spel is erg leuk en geschikt voor verschillende gezelschappen.

What do You Meme?

Als tweede hebben we What do You Meme? Dit spel is internationaal erg populair. Het spel bestaat uit verschillende kaarten met foto’s en teksten. De bedoeling van het spel is dat je, met behulp van deze kaarten, de meest creatieve en grappige meme maakt. Het spel is erg leuk voor mensen die van memes houden.

Codenames

Ook Codenames is een erg populair spel. Het spel is geschikt voor 2 tot 8 spelers en duurt ongeveer 15 minuten. In het spel moet je, samen met je teamgenoten, zo snel mogelijk de woordkaarten vinden die bij jouw team horen. Dit doe je door de aanwijzingen van je spymaster te volgen. Het spel is erg leuk en uitdagend.

Halli Galli

Het vierde spel op onze lijst is Halli Galli. Dit spel is geschikt voor 2 tot 6 spelers en duurt ongeveer 10 minuten. Het spel gaat erom dat je zo snel mogelijk 5 appels verzamelt. Wanneer je denkt dat je 5 appels hebt, sla je op tafel en roep je ‘Halli Galli’. Wanneer je gelijk hebt, win je het spel. Het is een erg simpel, maar ook leuk spel voor een gezellige avond met vrienden of familie.

Hellapagos

Als laatste hebben we Hellapagos. Dit spel is geschikt voor 3 tot 6 spelers en duurt ongeveer 45 minuten. In het spel ben je een van de overlevenden van een vliegramp op een tropisch eiland. Je moet samen met je teamgenoten zorgen dat je het eiland kunt verlaten. Het spel is erg uitdagend en spannend. Al met al zijn er dus meer dan genoeg leuke partyspellen voor volwassenen te vinden. Het is daarom zeker geen slecht idee om via een site als KoningBordspel.nl de leukste varianten uit te proberen.