Ben als man zijnde op zoek naar mooie truien voor de winter? Dan heb je keus genoeg. Wil je graag een trui die naast lekker warm, ook te dragen is op kantoor. Dan is dat ook prima mogelijk. Tegenwoordig zijn er truien in alle soorten en maten te vinden. Hieronder meer informatie over de populairste soorten truien voor heren die deze winter niet in de kledingkast van de Nederlandse man mogen ontbreken.

Pullovers

Een pullover is ideaal om naar kantoor aan te trekken. Deze dunne trui met lange mouwen is in diverse soorten en modellen verkrijgbaar. Onder een pullover kun je makkelijk een naadloos T-shirt dragen als je dat fijn vindt. Combineer een pullover met een mooie spijkerbroek of pantalon en je hebt je outfit voor die dag weer compleet.

Coltruien

Is het erg koud en wil je naar kantoor ook een trui dragen? Kijk dan eens voor een kwalitatief hoogwaardige coltrui. Een coltrui met pantalon kun je als nette outfit naar kantoor dragen. Naast warm ziet dat er ook nog eens leuk uit. Over een coltrui heen kun je ook eenvoudig een bloesje of spijkerjack open dragen om het extra warm te hebben en er alsnog uit te zien om door een ringetje te halen. 

Kabeltruien

Een kabeltrui mag zeker niet ontbreken in de kledingkast van de heren deze winter. Deze luxe heren truien zien er net even wat chiquer uit dan een coltrui of pullover en is dan ook een prima, warm alternatief voor een overhemd met colbertje naar kantoor. Ook onder een kabeltrui kun je eenvoudig een T-shirtje dragen voor extra warmte en comfort. Ook als je bang bent dat een kabeltrui van bijv. wol gaat prikken, kun je dit simpel oplossen door er een T-shirtje onder te dragen. 

Hoodies

Ben je op zoek naar een chilltrui die lekker wijd zit? Dan moet je zeker op zoek gaan naar een lekker zittende hoodie. Hoodies worden veel gebruikt om lekker snel aan te kunnen trekken als je eventjes naar buiten moet of als je gewoon lekker thuis op de bank zit. Je kunt een hoodie in een effen kleur nemen of met een felle opdruk, het is maar net waar je zelf van houdt. Kijk eens op de website van Gentiluomo voor de mooiste hoodies en truien in het algemeen. Zo kun je ervoor zorgen dat je ruim voor de winter je kledingkast al helemaal op orde hebt.