Ben jij op zoek naar een leuk gepersonaliseerd cadeau voor hem? Dan helpen we je graag met het opdoen van enige inspiratie, zodat jij diegene kan verrassen met een super leuk en origineel cadeau. Laat een tegeltje bedrukken of graveer een leuke wijnkoeler. Hieronder de vijf leukste gepersonaliseerde cadeaus voor hem.

Gegraveerde bierglazen

Houd je vader, oom, broer of vriend wel van een lekker biertje thuis en in de kroeg? Zorg er dan voor dat je online gegraveerde bierglazen maakt, zodat diegene voortaan met een lach aan jou moet denken tijdens het drinken van een lekker koud biertje.

Milka reep

Voor een dierbare vriend die een enorme chocoladeliefhebber is, is er de mogelijkheid om een mega Milka reep met tekst of foto te ontwerpen. Wat een tof cadeau als diegene een mega Milka reep thuisbezorgd krijgt met jouw foto of tekst erop. Dat cadeau tovert gegarandeerd een lach op het gezicht van de ontvanger.

Puzzel met foto

Houdt jouw vader van puzzelen of wil je hem gewoon graag een origineel cadeau geven? Ontwerp dan zelf een puzzel met opdruk naar keuze, zodat je vader kan genieten van zijn hobby en ook nog eens kan kijken naar de mooie puzzel die door jou is ontworpen.

Houten horloge

Is er iets speciaals te vieren? Is je broer 30 jaar geworden? Je vader met pensioen of ga je trouwen met je vriend? Allemaal redenen om een mooi houten horloge cadeau te geven en zelf een inscriptie te verzinnen en erin te laten graveren. Houten horloges vind je niet tussen Zwitserse horlogemerken, en juist dat maakt ze zo uniek. Dit speciale cadeau zal de ontvanger niet snel vergeten en waarschijnlijk dagelijks met trots om zijn pols dragen.

Leren BBQ handschoenen

Vrijwel elke man is een enorme fan van het voorschotelen van vlees van de barbecue. Het mannelijke oergevoel komt dan naar boven en dit zorgt ervoor dat de mannen graag het vlees verzorgen voor hun familie of vrienden. Des te leuker is het om dan leren BBQ handschoenen te laten bedrukken en deze als cadeau te geven, zodat diegene zijn handen niet kan verbranden en ook nog eens kan glimlachen om de tekst die er op zijn handschoenen staat.

Ben je nog op zoek naar andere idee├źn? Dan zijn er nog mogelijkheden genoeg? Denk bijvoorbeeld ook eens aan de mogelijkheid voor een tegeltje met foto bedrukken of kijk online voor meer inspiratie voor het geven van een leuk cadeau aan hem.

Gefeliciteerd man!