Met keuze uit een zeer ruim aanbod van personenauto’s en bedrijfswagens kunt u zakelijk een auto huren. Wanneer u tijdelijk een auto nodig heeft, is het zakelijk huren een ideale uitkomst. Het houdt de kosten ook nog eens zeer overzichtelijk. Denk bijvoorbeeld aan het voordeel om geen wegenbelasting, verzekering, onderhoudskosten en afschrijving te betalen iedere maand. Alles in één factuur waar ook nog een de BTW van teruggevorderd kan worden. 

Welke personenauto’s kunnen zakelijk gehuurd worden? 

Van kleine instapmodellen tot luxe SUV’s. Het aanbod huurauto’s is enorm. Maar wat is nou de beste keuze? Gebruik je de auto om bij klanten langs te gaan, dan kan het ietwat patserig overkomen om met een dure SUV aan te komen. Hou daarom goed rekening met de doeleinden van het gebruik van de auto. Als zakelijke rijder is het niet verkeerd om met een Volvo aan te komen. De auto’s stralen klasse uit, zonder patserig of over de top te zijn. Klanten zullen het niet erg vinden als je met een Volvo aan zou komen.  

Wanneer kiezen voor shortlease in plaats van huur? 

Afhankelijk van de periode waarin u een auto wilt gebruiken voor uw bedrijf is de keuze voor shortlease of huur belangrijk. Voor een periode van een maand kan shortlease al een betere keuze zijn. Volvo shortlease is een uitkomst voor iedere ondernemer die op een verantwoorde wijze bij de klanten op bezoek wil gaan. 

Een Volvo staat natuurlijk bekend om zijn veiligheid. De Volvo van tegenwoordig zijn ook voorzien van alle moderne snufjes. Denk aan bluetooth, navigatie, cruise control, parkeersensoren en allerlei andere zaken omtrent comfort en gebruiksgemak. Bovendien zijn de Zweedse voertuigen ook uitermate geschikt om lange afstanden mee te rijden. Ze zijn zeer comfortabel en brengen je op een zeer fijne wijze van A naar B.  

Wat zijn de voordelen van zakelijk huren? 

Zoals eerder benoemd kom je niet voor verassingen te staan. Je betaalt een vast tarief voor de periode dat je gebruik maakt van het voertuig. Ook profiteer je van goede service van de verhuurmaatschappijen zoals een gratis haal- en brengservice en ruime openingstijden.