Een leuk cadeau voor een man vinden kan lastig zijn, maar we gaan je vandaag op weg helpen met een aantal goede suggesties. Een van de problemen met vinden van een leuk cadeau is namelijk dat je niet kunt bedenken wat er allemaal mogelijk is. Door enkele succesvolle opties op een rij te zetten geven we je net dat zetje om het beste presentje te vinden voor een jarige.

Algemene cadeaus

Mannen houden in tegenstelling tot de meeste vrouwen van praktische cadeaus. Gereedschap en gadgets zijn daar bekende voorbeelden van. Ook sokken en zakdoeken zijn veel gegeven presentjes. Dat geldt ook voor eten en drinken. Speciaalbier wordt op de voet gevolgd door wijn en sterke drank. Daarnaast zijn eetbare waren populair, van worst, paté en kaas tot gerookte vis en pakketjes met meerdere hapjes. Al deze nuttige en smakelijke zaken vallen goed in de smaak bij mannen en zijn altijd een goed idee.

Persoonlijke cadeaus

Als je echter een cadeau voor hem wilt vinden dat echt opvalt kun je op zoek gaan naar iets dat hem op het lijf is geschreven. Iets dat past bij zijn leven, hobby’s en interesses.

  • Wellicht is er net een CD uit van zijn favoriete zanger of een dvd van een goede serie.
  • Is dat niet het geval dan kan je op zoek gaan naar een T-shirt of hoodie van zijn favoriete band.
  • Voor wijnliefhebbers is er een groot assortiment aan geschenken te vinden. Van kurkentrekkers tot afsluitdoppen en van thermometers tot wijnglazen. Je kunt altijd iets vinden dat hij nog niet heeft.
  • Is de man in kwestie meer een bierliefhebber dan kun je kiezen uit openers, speciale glazen, een bierpakket of een thuistap.

Speciale cadeaus

Als je echt uit wilt pakken kun je ook kiezen voor het kopen van een speciaal cadeau. Dat hoeft niet per se duurder te zijn dan een algemeen presentje. Het geeft echter wel aan dat je al geruime tijd voor de verjaardag of andere feestelijke gebeurtenis hebt nagedacht over een leuk cadeau voor hem.

  • Wat te denken van het laten graveren van wijn- of bierglazen met de naam en/of de datum?
  • Je kan ook een T-shirt laten maken met een toepasselijke tekst of een foto van hem.
  • Een andere optie is het laten afdrukken van een foto op canvas of hout.

Conclusie

Een leuk cadeau voor hem is misschien niet eenvoudig, maar met deze tips zou je iets moeten kunnen vinden waar je de ontvanger blij mee maakt! Op zoek naar meer cadeautips? Houd Blogvoorhem dan vooral in de gaten. We publiceren regelmatig over de laatste fashion, gadgets en tips voor mannen.