Heeft u iets te vieren of komt er een grote groep vrienden of familie op bezoek? Laat jou het werk uit handen nemen en laat een goed verzorgde catering komen in Lelystad of Zwolle. Voor catering in Zwolle zijn er veel aanbieders. Kies daarom de allerbeste om jouw feest of partij tot een groot succes te maken! 

De kracht van full service catering en verhuur 

Niets is zo fijn als een compleet aanbod wanneer het gaat om catering in combinatie met een feest. Van een bruiloft tot uitvaart en alles ertussenin! Dus ook voor een tuinfeest, enkel en alleen catering, maar ook voor bedrijven een personeelsfeest, open dag of relatie evenement. Alles is mogelijk en te bespreken, hierop is zelfs een maatwerk pakket mogelijk. 

Van drankjes en hapjes tot de lekkerste gerechten 

Lekker eten en drinken zijn onmisbaar voor een geslaagde party. Koks maken de lekkerste hapjes, buffetten en snacks. De keuze is reuze door te kunnen kiezen uit een barbecuebuffet of zelfs een uitgeserveerd diner met alles erop en eraan. Aan alles wordt gedacht. Zo is het mogelijk om koelkasten te huren, buffetwagens en warmhoud-schalen. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van bedieningspersoneel om de feestgangers te blijven voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes. 

gouden tips voor een geslaagd feest 

Tip 1. Het weer is zeer belangrijk! Nederland staat natuurlijk niet bekend om haar fijn weer het hele jaar door. Plan daarom goed wanneer je je feest wilt geven. Mocht je er toch voor kiezen om het te geven tijdens regenachtige periodes, denk dat eens aan een partytent of pagodetent om onder te kunnen schuilen wanneer de wolken breken.  

Iedereen wil dat zijn of haar feest erin slaagt om het voor iedere bezoeker onvergetelijk te maken. Kijk daarom naar de volgende tips om jouw partij tot een succes te maken! 

Tip 2. Koud drinken is een must. Koud wijn en cocktails is wel zo prettig. En koud bier al helemaal als je de mannen een beetje tevreden wilt houden. Door middel van grote koelkasten of teilen met koud ijswater zullen bijdragen aan een goede koeling van de vochtige versnaperingen.  

Tip 3. De barbecue. Iedereen heeft vast een keer een feest meegemaakt waarbij het gas van de barbecue halverwege leeg raakte of er te weinig vlees was. Check daarom van tevoren goed of dit allemaal voldoende aanwezig is. 

Kortom, voldoende dingen om rekening mee te houden voor een goed feest!