Op ons mannen blog proberen we vooral een gezonde levensstijl aan te moedigen. Of te wel: gezond eten en voldoende slapen. Toch zouden we liegen als we zouden zeggen dat we onze principes nooit aan de kant schuiven voor een late night snack. Ook wij komen wel eens laat terug van een feestje en willen maar één ding: McDonalds eten! Maar welke McDonalds is 24/7 open? Niet veel filialen, maar gelukkig zijn er nog een paar locaties in Nederland waar je altijd terecht kunt.

Lijst met McDonalds die 24/7 open zijn

  • McDonald’s Alkmaar West — 1812 RB Alkmaar
  • McDonald’s Amsterdam Muntbergweg — 1101 ED Amsterdam Zuidoost
  • McDonald’s Delft Noord — 2616 LZ Delft
  • McDonald’s Rotterdam Spaanse Polder — 3044 ES Rotterdam
  • McDonald’s Rotterdam Zwart Janstraat — 3035 AV Rotterdam
  • McDonald’s Veenendaal — 3905 LX Veenendaal

Let op! Deze lijst is recent samengesteld door de openingstijden van alle filialen in Nederland te bekijken via de site van McDonalds. Het kan echter zo zijn dat sommige tijden al weer gewijzigd zijn. Check dus altijd vóór je in de auto stapt de meest actuele openingstijden via deze link.

En let nog een keer op! Als je zoekt naar welke McDonalds filialen 24/7 geopend zijn, vind je ook sterk verouderde lijstjes op internet. Vertrouw deze lijsten met openingstijden dus niet blind en controleer altijd zelf of ze kloppen.

Is altijd het hele filiaal 24/7 open?

Dat een McDonalds de hele nacht open is, wil niet zeggen dat je ook om 4 uur ’s nachts vrolijk een tafeltje kunt uitzoeken. Vaak is enkel de McDrive nog open, of kun je wel binnen maccie bestellen maar het niet daar opeten. Houd hier dus rekening mee.

Waarom is een Mac 24/7 open?

In Nederland kennen we niet echt een 24 uurs economie, zoals in sommige landen en steden de normaalste zaak van de wereld is. Toch weten ze bij de Mac donders goed dat men ook ’s nachts behoeften heeft aan een vette hap. Misschien wel juist, omdat het verlangen naar vet eten na een avond stappen of lange dag werken alleen maar toeneemt. Tegelijkertijd zijn er nauwelijks alternatieven te vinden. Om deze reden zijn een aantal McDonald’s filialen slim in dit gat gesprongen en bieden 24 7 hamburgers en Franse frietjes aan. Vaak staan er evengoed lange rijen midden in de nacht, wat aangeeft dat het concept werkt.

Eetsmakelijk!

Hopelijk hebben we je midden in de nacht van de juiste informatie kunnen voorzien, om jou honger te stillen. Wil je vast kijken wat je ongeveer kwijt bent? Bekijk dan onze Mc Donald’s prijslijst. Rij voorzichtig, en geniet van je Maccie! Beloof je wel morgen te gaan sporten en het bij een frisse salade te houden? 😉