Niets is zo leuk als het geven van een cadeautje aan een dierbaren. Tegelijkertijd is helaas ook niets zo stressvol! Want wat is een leuk cadeau voor hem als hij alles al lijkt te hebben? Een bol.com bon of cadeauverpakking met speciaal biertjes is misschien altijd welkom, maar niet bepaald origineel. Liever verzin je een onvergetelijk cadeau voor hem waarmee je duidelijk je waardering uitspreekt. Maar wat?! Gelukkig weten we bij Blogvoorhem wel wat leuke cadeaus zijn voor hem. Hieronder lees je dus een paar unieke tips!

Whisky glazen of een mooi karaf

Bij de meeste mannen zit je goed als je cadeau voor hem te maken heeft met whisky. Toch kan het lastig zijn om daadwerkelijk een geschikte fles whisky te geven. Vind maar eens de juiste fles met het smaakprofiel dat perfect bij hem past. Daarnaast is een flesje whisky tegenwoordig ook niet meer goedkoop. Je bent snel tientallen euro’s kwijt voor een leuke fles. Gelukkig zijn er nog andere opties. Wat dacht je van een leuk setje aan whisky glazen en/of een mooi whisky karaf? Er zijn zat leuke modellen te vinden, bijvoorbeeld in de vorm van een schedel of wereldbol. Hiermee maak je sowieso indruk. Mannen zijn doorgaans niet zo van de decoratie in huis, maar een mooi whisky karaf krijgt zeker een plekje in de kast.

Puzzels en spelletjes

Hoewel veel mannen het niet snel zullen toegeven, gedragen ze zich het liefst als een blij kind. Tussen serieuze meetings op werk en stoere sportieve activiteiten door, houden mannen van spelen. Een leuke puzzel of verslavend spelletje is dan ook het ideale cadeau voor hem. Denk bijvoorbeeld aan een houten puzzel, een knikkerbaan voor op het bureau, een rubiks cube of varianten daarop of sudoku toiletpapier. In veel gevallen geldt: hoe gekker hoe beter. Mocht je als vrouw dergelijke producten tegenkomen en denken ‘suf cadeau, wat moet je ermee’, dan is de kans groot dat je man het geweldig vindt ;).

Praktische cadeaus

Heeft de man in kwestie al mooie whiskya glazen en puilt de kast al uit van de spelletjes? Geef hem dan een praktisch cadeau. Veel mannen zijn gek op efficiëntie en handige hebbedingetjes. Het hoeft niet altijd mooi of leuk te zijn, als je er maar iets nuttigs mee kan doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een magnetische armband voor tijdens het klussen? Ideaal om alle spijkers en schroefjes aan te hangen als je ergens op een ladder een plank aan het monteren bent. Of denk aan een waterdicht bluetooth speakertje. Superhandig voor onder de douch of bij het vissen. Met dergelijke praktische cadeaus zit je bij de gemiddelde man altijd goed.

Wat je ook geeft: zolang je het doet met een big smile en de juiste intenties zal hij er ongetwijfeld blij mee zijn!