Wat kan je doen aan wallen onder de ogen? De vermoeide look die dit met zich meebrengt is natuurlijk niet aantrekkelijk. Er zijn verschillende behandelingen die de moeite waard zijn. Bijvoorbeeld die met hyaluron fillers. Daarmee zijn bijvoorbeeld ook rimpels onder ogen aan te pakken. Het is goed om eens te bekijken wat je daar dan precies mee kan doen en hoe dit je helpt. Natuurlijk doe je die dan wel in een veilig kliniek waar veel kennis van zaken is.

Wat zijn wallen?

Het is in de eerste plaats belangrijk om te weten wat wallen eigenlijk zijn. Het komt erop neer dat er een teveel aan huid, vet of vocht onder de ogen te vinden is. Dit komt vaak door het traangootje. Dit is dan ook de reden waarom traangoot fillers een goed middel zijn om de wallen meer aan te pakken. Er zijn vier soorten wallen. Het gaat om beginnende wallen, diepe wallen, vochtwallen en diepe vochtwallen. Je kan deze verschillende soorten niet allemaal op dezelfde manier aanpakken. Dat is wel heel belangrijk om te weten. Zo kan je heel gericht werken.

Het gebruik van fillers

Het gebruik van fillers kan bijvoorbeeld goed werken bij beginnende wallen. De huid onder de ogen wordt dan weer lekker egaal. Daardoor ga je er ook anders en gezonder uitzien. Wanneer je te maken hebt met diepe wallen, dan kan je daar ook hyaluronzuur fillers voor gebruiken. Daarmee wordt niet direct onder de ogen gewerkt, maar juist in het gebied rondom de ogen. Het gebruik van fillers gaat samen met bijvoorbeeld huidtherapie. Er zijn verschillende opties op dit gebied, dus er is altijd goed op maat mee te werken. Daardoor is dus ook te zorgen dat iedereen goed van de wallen af kan komen.

Ook bij andere behandelingen

Het gebruik van fillers kan ook onderdeel zijn van andere behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan het verwerken van vochtwallen. Je kan ze een onderdeel maken van het behandelen van vochtwallen. Zo kan je er direct al een stuk beter uitzien. De jukbeenderen, wangen en slapen zijn er allemaal mee aan te pakken. Wanneer je met de echte diepe vochtwallen te maken hebt, dan is er wel meer nodig. Dan is bijvoorbeeld de ooglidcorrectie een methode die van waarde kan zijn. Het is dan mogelijk om vetophopingen op een goede manier aan te pakken. Dit is wat je nodig hebt.