Honda heeft door de jaren heen veel verschillende brommers uitgebracht, waar veel op gereden is. Daarom zetten wij de beste honda brommers voor je op een rijtje, kijk voor alle modellen op fourstrokebarn.com/productcategorie/brommers/honda-monkey-te-koop/

De honda C50 aanschaffen

Honda heeft heel veel verschillende modellen uitgebracht sinds hun oprichting in 1948. Sinds die tijd is de belangstelling voor hun modellen ook niet bepaald gedaald. Veel van de modellen die honda dan ook heeft uitgebracht werden over de hele wereld verkocht. Zo ook de C-serie, waar bijvoorbeeld de honda super cub ook onder valt. Dit model is een bromfiets met een onderliggend frame. Eigenlijk is het een brom/motorfiets maar door het model wat veel weg heeft van een scooter model maken dat de Honda super cub eigenlijk een scooterette is. Dit model was erg succesvol en werd in 1958 voor het eerst geproduceerd, in 2008 waren er zelfs meer dan 60 miljoen gemaakt. Hiermee is de honda C-serie het meest geproduceerde motorvoertuig ter wereld. 

Honda ape 50

Honda heeft veel verschillende modellen uitgebracht waarvan ook veel motor modellen. De honda c-serie is hiervan waarschijnlijk de meest geliefde. Een honda c50 aanschaffen is daarom ook vaak een goed idee. Maar ook andere (nieuwere) modellen zijn zeker de moeite waard. Eén van deze modellen is de honda ape, een lichtere motorfiets. Deze motorfiets oogt vriendelijk en is relatief simpel ontworpen met een rechtopstaand motorblok. Het doel van de motor was destijds om ervoor te zorgen dat dit model lang mee zou gaan door ook een tijdloos design te ontwerpen. Dat is redelijk gelukt en daardoor is het model zeer toegankelijk voor veel verschillende doelgroepen. 

Kleinere honda modellen

Ook heeft honda in de loop der jaren veel kleinere brommer modellen uitgebracht. Eén daarvan is de honda dax, dit is een kleine brommer met een viertaktmotor. De brommer heeft 10 inch wielen, kleiner dan dat doorgaans normaal is voor veel brommers. De honda dax kwam voornamelijk in 49cc variant voor maar er bestond ook een 72cc model. De honda dax heeft ook nog een kleiner broertje genaamd de honda monkey. Vooral in België ontstond er in de jaren 80 een grote hype rondom deze modellen. Mede hierdoor zijn deze modellen nog steeds enkele van de leukste en beste honda brommers die er zijn.

Nieuwere honda brommer modellen

Maar uiteraard bleef het niet bij de oudere modellen. Laten in de jaren 21ste eeuw kwam honda ook nog geregeld met nieuwe modellen, de ene succesvoller dan de ander. Zo kwam honda bijvoorbeeld ook met de honda revo op de proppen, een relatief succesvol model wat in Europa goed werd ontvangen. Deze nieuwere modellen van honda hadden voornamelijk een modernere uitstraling.