Eerlijk is eerlijk: veel mannen vinden het moeilijk om vrouwen goed te begrijpen. Zonder te veel in stereotypes te vervallen, kunnen we wel stellen dat mannen en vrouwen vaak anders denken en communiceren. Het zou zo maar kunnen dat een vrouw in haar ogen duidelijke signalen afgeeft, die jij als man compleet mist.

Veel mannen vinden het dan ook lastig om te begrijpen wat een vrouw wil, en stellen zichzelf de vraag: wat zoeken vrouwen in een man? In de basis willen vrouwen natuurlijk een lieve, betrouwbare en eerlijke man. Maar lief en betrouwbaar zijn maakt een man nog niet gelijk aantrekkelijk. Daarom onze tips om beter te voldoen aan de verwachtingen van veel vrouwen. Succes!

Wees fit en gezond

Een man die goed voor zichzelf zorgt, zal ook goed voor zijn partner en gezin zorgen, is de gedachte. Dat betekent niet dat je voor elke vrouw ontzettend sportief en afgetraind moet zijn. Een gezond lichaam is echter wel een pré. Check een blog als Fitwelzijn.nl en leer hoe je met eenvoudige middelen fit wordt. Een mooie bijkomstigheid van een gezonde levensstijl is ook dat het je zelfvertrouwen een sterke boost kan geven.

Niet rijk, maar wel financieel gezond

Mannen die geen vrouw kunnen vinden denken nog wel eens dat dat komt omdat ze niet te veel geld hebben. Natuurlijk zijn er vrouwen die enkel een rijke man zoeken. Dit gaat alleen voor de meeste dames absoluut niet op. Daarentegen is financieel gezond zijn wel belangrijk. Hiermee laat je zien dat je jouw zaakjes op orde hebt en eventueel voor haar en het gezin zou kunnen zorgen, indien nodig. Een gezond financieel leven leiden geeft rust en stabiliteit, en dat vinden veel vrouwen fijn. Je kunt dus beter in een goed onderhouden Renault rijden met nog wat spaargeld, dan een dikke Mercedes zonder geld op de bank.

Wees een beetje avontuurlijk

Zoals we hierboven schreven is een stabiele basis voor veel vrouwen belangrijk. Toch zoeken veel dames ook een beetje avontuur in een man. Wees dus spontaan en soms een beetje impulsief. Zoek een leuke vakantiebestemming op Wijreizenrond.nl of neem haar spontaan mee uit eten. Het gebaar kan groot of klein zijn, zolang je maar laat zien dat je niet bang bent voor het onbekende. Veel vrouwen vinden dit aantrekkelijk in een man!

Ken het verschil tussen seks en erotiek

We kunnen er omheen praten, maar wat er zich tussen de lakens afspeelt is natuurlijk ook belangrijk in een relatie. Op dit vlak verschillen mannen en vrouwen nog wel eens. Misschien hou jij van een zakelijke snelle handeling, terwijl zij een romantische opbouw juist opwindend vindt. Het is dan ook verstandig om je een beetje te verdiepen in de belevingswereld van een vrouw. We gaan hier niet te veel de diepte in, maar adviseren je om tips op te zoeken op een blog als Erotiekchic.nl. Hier leer je de juiste kneepjes van het vak. Een man die goed is in bed kan verder meestal niet zoveel fout doen ;).